De Telefooncentrale verbindt creatieve ondernemers...

Souterrain

Wie de vroeger zo donkere kelder van binnen heeft gezien herkent de ruimte amper terug. Het Souterrain is het bruisende, creatieve hart van De TelefoonCentrale in wording met kookstudio 'Cook and Taste, Buro Luiken, behang leverancier De Behangfabriek, de voedingsdeskundige van Praktijk Proef, massagestoelen van PlotZin en vitaliteitsbureau Vitalics, waar de bokszak en fietsen voor de deur uitnodigen tot gezonde inspanning! Op de wand een impressie van hoe het Souterrain straks door een brede trap verbonden is met de nieuwe entreehal van De TelefoonCentrale.

Begane grond

Direct bij binnenkomst word je getroffen door de creatieve, inspirerende inrichting. Ook dat is de verrassing van De TelefoonCentrale! Oude timmer-werkbanken en enorme industriƫle lampen, kunstwerken en kleurrijke bloemstukken (Art & Flowers Business). Overal vind je oude telefoontoestellen als knipoog naar de roots van het gebouw. Ga rechts het trappetje omhoog voor de ondernemers op deze begane grond, de vergaderzalen en de gang naar de Graham Bell zaal of volg de gekleurde lijnen op de grond linksaf naar de lift of het trappenhuis. Onze receptie is op werkdagen geopend van 08.30 - 17.00 uur.

Eerste verdieping

De eerste verdieping in zonnig geel bestaat grotendeels uit flexibele werkplekken en flexibele kantoorruimte. Hier bevindt zich ook de loungeruimte. De koffie smaakt er goed! Aan het eind van de gang vind je dan ons prachtige dakterras!

Tweede verdieping

Wie de paarse lijn volgt, komt langs kantoren ingericht als huiskamers. Met tapijt op de wanden, lekkere hangstoelen, antieke kasten en creatieve geesten.

Derde verdieping

Mensen verbinden met de arbeidsmarkt dat is wat UWIU doet. De afkorting UWIU is afkomstig van Uitzendorganisatie Werk in Uitvoering wat haar hoofdkantoor heeft op de derde verdieping van De TelefoonCentrale.

Vierde verdieping

Net als op de andere etages word je verwelkomd door een prachtig kunstwerk. Net zo markant als de twee ondernemers op deze blauwe etage. Mediamoose het betrokken full service internet bureau en Bouwkundig bureau Gerrit Apeldoorn (BBGA) een jong en deskundig bureau dat adviseert in alle fasen van het bouwproces vullen de etage. Ze lopen graag bij elkaar naar binnen. Als ze even rustig willen overleggen, is er een gezellig zitje aan het einde van de gang.

Vijfde verdieping

Fel oranje en een prachtig weids uitzicht over de polder. Geen wonder dat Cloud2 deze verdieping volledig heeft gehuurd. Ze hebben de ruimte opvallend ingericht met levensgrote zwartwit foto's van sporters aan de muur en lekkere oranje zitzakken. Toch lopen ze met hun hoofd beslist niet in de wolken!