Eindejaarsborrel De TelefoonCentrale en #ClubCaas in teken van verbinding

“Kennis delen en samenwerken, dat is de lijn die #ClubCaas met De TelefoonCentrale verbindt”, geeft Christel Smit, de kersverse voorzitter van het nieuwe #ClubCaas aan.

Op vrijdag 19 december kwamen bewoners van De TelefoonCentrale en leden van #ClubCaas in de vernieuwde Graham Bell conferentiezaal bij elkaar om terug te blikken op een succesvol 2014 en te proosten om een minstens zo succesvol 2015. Het thema dit jaar: verbinding.

Bruisend programma
De Connect (c)all vormde het startschot van de eindejaarsborrel. De ruim 120 aanwezigen kregen een kerstbal, waarop zij de verbinding(en) schreven die zij in 2014 of voor 2015 hebben gelegd. Kort daarna nam Nico Berger, directeur van De TelefoonCentrale, het woord. Ook vond de opening van de #ClubCaas-expositie ‘Insipirators uit de regio’ plaats en onthulden de aanjagers van het ontstaan van #Club Caas, gedeputeerde Jan van Run van economische zaken, Thijs Pennink van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland en Ralph van Someren van de Rabobank naast #ClubCaas voorzitter Christel Smit de nieuwe website met het nieuwe logo en de bijpassende huisstijl en de events in 2015. De bijna 50 nieuwe leden die zich deze avond bij #ClubCaas hebben aangesloten bewijzen het belang van het hebben van een netwerk.

In 2014 heeft de verbinding tussen De TelefoonCentrale en #ClubCaas vaste vorm gekregen.  #ClubCaas is een vereniging geworden en De TelefoonCentrale zetelt in het bestuur. Ook heeft #ClubCaas een kantoor in het Alkmaarse pand. De visie van #ClubCaas, als netwerk van en stimulator voor ruim duizend bedrijven in de creatieve en ICT-sector sluit naadloos aan bij het concept van De TelefoonCentrale. Beide initiatieven helpen ambitieuze ondernemers te groeien en steunen innovatieve projecten.

Verbinding in De TelefoonCentrale
De TelefoonCentrale ziet zichzelf als innovatief, bruisend en creatief hart dat helpt verbindingen mogelijk te maken. “In de huidige maatschappij zijn samenwerking, kruisbestuiving en kennis delen van essentieel belang voor een gezond ondernemersklimaat”, vertelt Nico Berger in zijn welkomstwoord. Afgelopen jaar won De TelefoonCentrale (DTC) de Cornelius Drebbel Award voor meest innovatieve, creatieve onderneming. Ook lanceerde De TelefoonCentrale Data Science Alkmaar en maakte het Expeditie Toekomst mede mogelijk. Afgelopen week bouwden bewoners van De Telefooncentrale samen een 3D-printer.