De TelefoonCentrale is @ Van Hollandse Bodem

Van Hollandse bodem: één regio, één merk, één verhaal. Het merk van onze regio Noord-Holland Noord is: © VAN HOLLANDSE BODEM.

Met dit merk wordt Noord-Holland Noord bekend als dé regio waar iedereen wil zijn: om te wonen, werken, recreëren en investeren. Nu is er één herkenbaar symbool voor onze hele regio.

Uiteraard vind je De TelefoonCentrale terug op de website van @ Van Hollandse Bodem

 

Toolkit © VAN HOLLANDSE BODEM

Om een merk te kunnen gebruiken in marketingmiddelen, communicatiemiddelen en op produkten, zijn bestanden nodig waar men het logo uit kan halen om toe te passen. Dat kan zijn voor een brochure, een presentatie, in een emailbericht of bijvoorbeeld op uw website. Het regiomerk is ook geschikt om te plakken op (bouw)borden, vrachtwagens, verpakkingen en vlaggen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.
Doel is: laten zien dat Noord-Holland Noord dé vindingrijke regio is waar iedereen wil wonen, werken, recreëren en investeren. En daar hebben wij uw hulp bij nodig! Dus, bent u ook © VAN HOLLANDSE BODEM? Download dan nu de toolkit en help mee aan de promotie van onze regio. Dat is goed voor ons allemaal.

Wat is de toolkit?
De toolkit © VAN HOLLANDSE BODEM geeft uitleg over de werking van het nieuwe regiomerk voor de promotie van regio Noord-Holland Noord en biedt het logo aan voor gebruik in al uw marketing- en communicatiemiddelen. Het regiomerk is beschikbaar in diverse formaten: voor drukwerk (CMYK) en digitale media (RGB). Het regiomerk liever gebruiken in PMS en RAL? Dit kunt u bij ons aanvragen: [email protected]

Voor wie bedoeld?
Deze toolkit is bedoeld voor alle ondernemers en gemeenten in de regio Noord-Holland Noord, hun marketing- en communicatiemedewerkers en externe leveranciers op het gebied van communicatie en marketing. Iedereen die het regiomerk wil inzetten ter promotie, kan hier de richtlijnen en het logo downloaden.

Heeft u vragen of ideeën? Wij willen graag met u in gesprek.
U kunt ons bellen via telefoonnummer 072-5195774.
Of stuur een email naar onze brand manager: [email protected]
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kijk voor meer informatie op de website van @ Van Hollandse Bodem